S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

 

Poštovné

 

 

  • Poštovné už od 1,90 Eur

  • Expres kuriér DHL od 3,50 Eur
  • Preprava ZDARMA pri objednávke nad 50,- Eur

  • V mestách Martin a Vrútky dovoz zásielky ZDARMA

 


Partnerské stránky:

 

LED svietiaca orchidea - kvetina, ktorú netreba zalievať.

 

FIREFLY - dekoračné a iné osvetlenie

www.fireflyshop.sk - dekoračné a iné osvetlenie

 


NOVINKY

arr3Nové vianočné stromčekyUmelý vianočný stromček Jedľa už od 25,15 Eur   Umelý vianočný stromček Lena už od 27,50...

NAJOBĽÚBENEJŠIE

KONTAKTY

Miroslav Kubík
Cyrila a Metoda 6/60
038 61 Vrútky
tel: +421911223832
napíšte nám

ANKETA

Aký sortiment by ste v našom e-shope radi rozšírili?

Darčekové predmety 28% Veľkonočné a jarné dekorácie 28% Valentínske ozdoby a darčeky 10% Vianočné gule a ozdoby 34%

 

Porovnanie cien na Pricemania.sk

tovar


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Informácie a poučenie o právach v zmysle § 15 zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

V súlade so zákonom č. 22/2004 o elektronickom obchode a s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov ste povinný poskytnúť svoje osobné údaje v rozsahu uvedenom v  Registračnom formulári na webovom sídle Prevádzkovateľa www.sviatocne-ozdoby.sk. V súlade s § 10 ods. 3 zákona č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov je Prevádzkovateľ Miroslav Kubík, miesto podnikania Sv. Cyrila a Metoda 3416/6, 038 61  Vrútky, IČO: 47 984 350 (ďalej len Prevádzkovateľ) oprávnený spracúvať osobné údaje uvedené v Registračnom formulári ako aj údaje o nákupoch registrovaných užívateľov počas celého obdobia registrácie v e-shope Prevádzkovateľa na účely registrácie užívateľov, vedenia databázy registrovaných užívateľov, spracovania objednávok, informovania užívateľov o stave objednávok a vedenia účtovných a iných dokladov spojených s vybavením objednávky.

V prípade, že budete mať záujem o zrušenie registrácie v e-shope Prevádzkovateľa, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite emailom na info@sviatocne-ozdoby.sk.

Prevádzkovateľ si vyhradzuje právo ukončiť registráciu v e-shope Prevádzkovateľa, ak nebola za posledných 36 mesiacov zrealizovaná žiadna objednávka.

Po zrušení registrácie v e-shope Prevádzkovateľa a po ukončení účelu spracovania  budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Účtovné a iné doklady spojené s vybavením objednávky obsahujúce osobné údaje podľa Registratúrneho poriadku a registratúrneho plánu je Prevádzkovateľ povinný uchovávať 10 rokov od vybavenia objednávky. Lehota začína plynúť 1. januára roku nasledujúcom po roku, v ktorom bola objednávka vybavená. Po tejto lehote budú osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Zakliknutím políčka „Chcem byť informovaný emailom o novinkách a akciách (newsletter)“ v Registračnom formulári a v súlade s § 11 ods. 1 zákona č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov udeľujete Prevádzkovateľovi svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov uvedených v Registračnom formulári ako aj údajov o Vašich nákupoch počas celej doby platnosti súhlasu na účely zasielania ponúk tovaru a služieb a informácií o rôznych akciách emailom.

Svoj súhlas môžete kedykoľvek odvolať, stačí ak svoje rozhodnutie písomne oznámite na adresu Prevádzkovateľa prípadne emailom na info@sviatocne-ozdoby.sk.

Po ukončení platnosti súhlasu, po odvolaní súhlasu a po ukončení účelu spracovania budú vaše osobné údaje bezodkladne zlikvidované.

Poskytnuté osobné údaje musia byť pravdivé a aktuálne. V prípade zmeny poskytnutých osobných údajov ste povinný Prevádzkovateľa informovať o ich zmene poštou na adresu Prevádzkovateľa, prípadne emailom na info@sviatocne-ozdoby.sk.

Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú poskytované sprostredkovateľom teda subjektom zmluvne spolupracujúcim s Prevádzkovateľom ako sú prepravné a zasielateľské spoločnosti, prípadne IT správcovia databáz a pod.

Beriete na vedomie, že osobné údaje uvedené v Registračnom formulári budú sprístupnené tretím stranám za účelom  podpory, spravovania a rozvoja informačných systémov, vykonania auditu.

Beriete na vedomie, že Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov ako dotknutej osoby upravuje § 28 a nasl. zákona č. 122/2013 Z. z.  o ochrane osobných údajov. Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od Prevádzkovateľa vyžadovať informácie, odpis a opravu jej osobných údajov spracúvaných Prevádzkovateľom.

Zoznam aktuálnych subjektov, ktorým budú Vaše osobné údaje poskytnuté: Slovenská pošta, a.s.

 


MzVkOWRkN2